Skip to main content

Як вимкнути Налаштування конфіденційності під час входу в Windows 10

Як вимкнути Налаштування конфіденційності під час входу в Windows 10

Geoffrey Carr

Коли ви створюєте новий обліковий запис у Windows 10, він пропонує варіанти, пов'язані з конфіденційністю. Наприклад, ви побачите опцію, щоб увімкнути або вимкнути функцію розпізнавання мовлення, службу локації, знайти моє пристрій, наклеювання та друк тощо. Якщо вам часто потрібно створити тестовий обліковий запис у Windows 10 v1809, і ви не хочете надавати цей параметр, вам може вимкнути досвід налаштування конфіденційності під час входу в Windows 10 використовуючи цей простий трюк.

Ви можете скористатись редактором реєстру, а також редактором групової політики. Крім того, вам потрібно ввійти як адміністратор, перш ніж виконувати ці кроки. Перед внесенням змін також рекомендується створити резервну копію файлів реєстру або створити точку відновлення системи.

Вимкнути налаштування конфіденційності під час входу в Windows 10

Щоб вимкнути Налаштування конфіденційності під час входу в Windows 10, потрібно виконати наступні кроки.

Використання редактора реєстру

Відкрийте редактор реєстру, натиснувши кнопки Win + R разом і перейдіть на цей шлях;

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindowsOOBE

Якщо ви не можете знайти OOBE Значення на зазначеному шляху потрібно створити. Для цього клацніть правою кнопкою миші на Windows клавішу та виберіть Новий> ключ. Назвіть його як OOBE.

Клацніть правою кнопкою миші на значення OOBE, виберіть Новий > Значення DWORD (32-розрядна) і назвіть його як DisablePrivacyExperience.

Двічі клацніть на DisablePrivacyExperience і встановіть значення як 1.

Використання редактора групової політики

Щоб вимкнути набір налаштувань конфіденційності при вході користувача в систему Windows 10 за допомогою редактора групової політики, виконайте наступні дії

Відкрити редактор групової політики. Для цього натисніть Win + R, введіть gpedit.msc і натисніть кнопку "Ввести". Далі перейдіть до цього шляху:

Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > OOBE

У правій частині ви знайдете налаштування, яке називається Не запускайте досвід налаштування конфіденційності під час входу в систему. Двічі клацніть на неї і виберіть Увімкнено.

Не забудьте потрапити в Застосувати і в порядку кнопки

Це все!

Сподіваюся, що цей простий трюк допоможе вам.

Link
Plus
Send
Send
Pin