Skip to main content

Як зберегти відредаговані фотографії Instagram, не публікуючи їх

Як зберегти відредаговані фотографії Instagram, не публікуючи їх

Geoffrey Carr

На жаль, немає вбудованого методу збереження редагованих фотографій Instagram, перш ніж опублікувати їх. Однак за допомогою цього акуратного трюку ви можете додати свої фотографії фільтри Instagram і зберігати їх локально на своєму телефоні, фактично не публікуючи їх.

Чому я хочу це зробити?

Хоча ви можете просто скористатись програмою для редагування фотографій або вбудованими інструментами на iOS та Android для редагування та додавання фільтрів на свої фотографії, Instagram робить весь процес редагування досить простим та захоплюючим. Крім того, може бути певний фільтр Instagram, який ви любите і хочете використовувати на деяких ваших фотографіях, але не обов'язково хочете розміщувати ці фотографії на сторінці Instagram.

З цією думкою, є легкий трюк, який ви можете зробити, якщо ви хочете використовувати власні інструменти редагування Instagram на деяких фотографіях, але не хочете їх публікувати.

Trick: Використовуйте літальний режим

Це призведе до тимчасового ввімкнення режиму літака на вашому телефоні. Ви технічно все ще публікуєте фотографію на свою сторінку Instagram (або, принаймні, намагаєтесь), але в режимі польоту буде спричинено невдалий завантаження. Однак фотографію буде збережено локально на вашому телефоні, оскільки принаймні була спроба розмістити її.

Для цього виділіть фотографію, яку хочете відредагувати, і внесіть зміни (або додайте до неї фільтр), як звичайно, а потім натисніть "Далі" у верхньому правому куті екрана.

Коли ви потрапляєте на екран, де ви можете ввести опис, додати місце та інше, увімкніть режим літака. Ви можете зробити це на iPhone, перетягуючи його знизу, щоб відкрити Центр управління або провести пальцем у верхній частині екрана Android, щоб отримати доступ до перемикачів.

Поверніться до Instagram і торкніться "Share".

Очевидно, фотографія не буде успішно розміщена, і ви побачите невеликий банер, який говорить: "Ми спробуємо знову, коли буде краще з'єднання". Тоді ваша відредагована фотографія буде збережена локально на вашому телефоні.

Потім просто натисніть на кнопку "X" справа від цього маленького банера, щоб повністю скасувати завантаження.

Потім торкніться "Видалити", коли з'явиться спливаюче вікно знизу. Це не дозволить Instagram повторно спробувати завантажити, як тільки ви вимкнете режим польоту.

Після цього ви можете відключити режим аероплана і насолоджуватися фотографією, відредагованою Instagram, без необхідності публікувати його в Instagram.

Link
Plus
Send
Send
Pin