Skip to main content

Не дозволяйте Google входити в Chrome під час входу в службу Google

Не дозволяйте Google входити в Chrome під час входу в службу Google

Geoffrey Carr

Висловлювання користувачів про неправильне використання їх особистої інформації існували в надійних і широких ступенях. Недавній перехід від Google покращив це навіть більше. Після випуску Chrome 69 було помічено, що коли користувачі спробували ввійти у свій обліковий запис Google / службу Google, вони автоматично входили в Chrome. Це тривожна ситуація. Можливості збирання даних за допомогою цього процесу автентифікації однаково відповідають тому, що відображається при вході в Chrome і навіть коли синхронізація не активована.

Отже, давайте подивимося, як подолати це маневрування від Google.

Не дозволяйте Google входити в браузер Chrome під час входу в службу Google

Якщо ви не хочете синхронізувати вашу реєстраційну інформацію з веб-переглядачем Google, ви можете його вимкнути за допомогою прапорця ідентичності Chrome. Щоб вимкнути це, ви можете слідувати будь-якому з двох методів

1] Сторінка налаштування прапорів Chrome

Відкрийте Chrome. Тип chrome: // flags / # account-consistency в адресному рядку та натисніть клавішу Enter.

Коли "Послідовність ідентичності між браузером та банкою cookie"Відображається прапорець, встановіть його на Вимкнено.

Chrome буде запропоновано відновити веб-переглядач, щоб вимкнути цю функцію, яку потрібно зробити зараз.

За умовчанням у Chrome Chrome автоматично вмикаються функції синхронізації, а для параметрів синхронізації встановлено параметр "Синхронізувати все". Google стверджує, що цей варіант допомагає забезпечити більш послідовний досвід роботи на всіх пристроях. Таким чином, всі функції, включаючи додатки, автозаповнення, закладки, розширення, історія універсального вікна пошуку, паролі, налаштування та теми, синхронізуються.

2] Метод реєстру

Відкрийте редактор реєстру та перейдіть на наступну адресу

HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesGoogleChrome

Тут створіть нове значення для DWORD (32-розрядна), призначивши ім'я як "DisableSync'І дайте значення даних як 1.

Далі створіть нове значення рядка та назвіть його RestrictSigninToPattern і встановіть дані значення як * @ illustration.com

Перезапустіть веб-переглядач Chrome

Щоб скасувати внесені зміни, просто видаліть дві записи, які ви створили колись раніше.

Коли це зробити, перезапустіть веб-переглядач Chrome, щоб зміни набули чинності.

Link
Plus
Send
Send
Pin